miercuri, 16 aprilie 2014

TOTUL DESPRE STEJARUL - PARTIZANII

PUȚINE ORE PÂNĂ LA MECIUL 
STEJARUL - PARTIZANII
TE ȚINEM LA CURENT CU TOT CEEA CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎNAINTEA ACESTUI DERBY BÂRNOVEAN


CÂȚI BÂRNOVENI VOM VEDEA PE TEREN?
Conform informațiilor pe care le avem de la stafful Partizanilor, cel puțin 13 bârnoveni vor fi în lotul de 18 pentru acest joc, 8 dintre aceștia având șanse mari să fie prezenți în primul unsprezece. 
De partea cealaltă, Stejarul va alinia cel mult 2 bârnoveni în formula de start iar alți 4 se vor afla pe banca de rezerve. 

SUPRAFAȚA DE JOC
"Gazonul"nu se prezintă în condiții prea bune după ploile căzute în ultima vreme, zona mediană a terenului și cele două careuri de 16 metri fiind cele mai afectate. 

ARBITRII ÎNTÂLNIRII (CENTRAL DE LIGA3)
Pentru acest joc, AJF Iași a delegat o brigadă de arbitri experimentată, cu divizionarul "C", Baban Vlad la centru, ajutat la cele două tușe de asistenții Melinte Ionuț și Cornea Tudor. Observatorul partidei va fi Tiberiu Ștefănescu.

OAMENI IMPORTANȚI LA MECI
La acestă partidă și-au anunțat prezența mulți oameni importanți ai comunei Bârnova și nu numai: Sorin Boca (președinte AJF Iași), Popa Dan Constantin (președinte Partizanii Bârnova), Liviu Suceveanu (vicepreședinte Partizanii Bârnova), Florin Acatrinei (președinte Stejarul Bârnova), Gheorghe Cazacu (primar Comuna Bârnova), Radu Voroneanu (manager Voroflor)Viorel Bârlădeanu (director Eurovoyage), Constantin Ivan (consilier sportiv al Comunei Miroslava), Corneliu Costăchescu (antrenor Rapid Dumești), Adrian Albet (preot Parohia Bârnova), Florin Prisacariu (preot Parohia Todirel), Emanuel Lupașcu (preot Parohia Cercu), Ciprian Bamboi (preot Parohia Pietrărie), Răzvan Nedelcu (antrenor Taekwondo - CS Das Tkd), Dan Niță (primar Comuna Miroslava), Mihai Nistor (unul dintre cei mai valoroși boxeri ai României).

300 DE PARTIZANI PE STADIONUL COMUNAL!
Partizanii mizează pe prezența a cel puțin 300 de suporteri care să conducă formația spre promovarea în Liga4 și spre câștigarea încă din această etapa a titlului de campionă. Din informațiile pe care le deținem, aceștia pregătesc o atmosferă unică, cum nu s-a mai văzut la un joc de acest nivel în județul Iași. 

FORȚA PARTIZANILOR ÎN DEPLASARE SAU A STEJARULUI PE TEREN PROPRIU?
Partizanii au câștigat în deplasare 29 de puncte (9 victorii - 2 egaluri - 1 înfrângere), marcând 42 de goluri și primind doar 9.
Stejarul a obținut pe teren propriu 24 de puncte din totalul de 34 pe care îl are în acest moment (8 victorii și 3 înfrângeri). De menționat că din cele 3 eșecuri de pe teren propriu, două au fost decise la masa verde în favoarea adversarilor, cu Fulgerul Țibănești (4-4 pe teren) și Real Tomești (3-1 pe teren), doar Viitorul Ciortești impunându-se la Bârnova, cu un categoric 6-0 în debutul sezonului (etapa a 2-a).

CUM VA FI VREMEA LA ORA JOCULUI?
În ciuda ploilor căzute în ultimile zile, meteorologii anunță șanse minime de ploaie duminică și o temperatură între 8 și 18 grade. Cel mai probabil la ora partidei vor fi aproximativ 12-14 grade. 

STEJARUL NU S-A PREZENTAT LA MECIUL DIN TUR!
Pe 22 septembrie, în etapa a 6-a a acestui sezon, la Uricani - Miroslava (locul unde Partizanii Bârnova își dispută jocurile de pe teren propriu) trebuia să se desfășoare prima întâlnire dintre cele două formații. Aceasta nu a mai avut loc, Stejarul preferând să piardă jocul cu 3-0 la masa verde, în locul unei înfrângeri mult mai severe pe teren, de foarte mulți anticipată.

POZIȚIILE DIN CLASAMENT
Partizanii ocupă primul loc în clasament cu 20 de victorii, 4 egaluri și o înfrângere, 88 goluri marcate și 20 primite, 64 puncte, fiindu-le necesară o victorie pentru a fi matematic în Liga4 încă din această etapă.
Stejarul se situează pe locul 9, înregistrând până acum 11 victorii, un rezultat de egalitate și 10 înfrângeri. A marcat 47 de goluri și a primit 54, având la activ 34 de puncte. Cea mai bună clasare în acest campionat a fost locul 7. (AICI CLASAMENT)

2 comentarii: