marți, 22 aprilie 2014

Cu fruntea sus pornim mai departe

Stejarul Bârnova - Partizanii Bârnova 4-0 (1-0)

Partizanii: D.Dumitrașcu - Doboș (52 Diță), P.Rusu (cpt), Apetrei, Putină - Rotaru, Donose (73 Grigorescu), Achiți, Cozma (37 Dianu) - Mocanu (81 Boaru), Axinte.
Rezultatele înregistrate în etapa programată în Săptămâna mare a Paştelui nu a adus nicio modificare pe podiumul ierarhiei, pentru simplul fapt că meciul lui Real Tomeşti cu Ştiinţa II Miroslava a fost amânat. Cele 12 puncte care despart Partizanii Bârnova de a doua clasată ne-a permis, dar sperăm să nu ne permită momente de relaxare în vederea pregătirii deja a viitorului sezon, în care vom evolua în Divizia D. Acolo se joacă pe terenuri mult mai bune decât în Liga a V-a, în compania unor grupări organizate din toate punctele de vedere, partidele fiind conduse de „fluieraşi” cu ceva experienţă, nu doar de stagiari care abia deprind tainele arbitrajului.
Sigur, este, totuşi, a doua înfrângere din actuala ediţie după cea din prelungirile întâlnirii de la Voineşti, care însă ne determină să ne urgentăm punerea în practică a strategiei ediţiei viitoare. Nu este nici pe departe un capăt de ţară, pentru că în fapt am pierdut un banal meci de campionat, în faţa unui adversar care s-a adaptat mai bine la condiţiile de joc (un teren greu după ploile căzute în ultima perioadă). Important pentru noi nu este în niciun caz trecutul, ci prezentul şi mai ales viitorul, care ne va oferi dovada eforturilor depuse în stagiunea ce se apropie de final. Avem deja planuri îndrăzneţe pentru ce va urma, dar mai ales surprize pentru susţinătorii parcă prezenţi în număr tot mai mare la partidele Partizanilor Bârnova. Aveţi însă puţintică răbdare, cum spunea nenea Iancu, pentru că toate vor veni către dumneavoastră la momentul potrivit. Iar referitor la ce  va urma, pentru că doar asta ne interesează, vă invităm la meciul de duminică, de la Uricani (ora 13), cu Prutul Prisăcani, deoarece este una dintre ultimele apariţii oficiale din actualul sezon pentru liderul detaşat al ierarhiei, şi nici nu ştiţi ce puteţi pierde dacă nu vă îngăduiţi în programul duminical două ore pentru a urmări prestaţia formaţiei care a dominat autoritar Seria I a Ligii a V-a. Hai Partizanii! Hai Bârnova!

A consemnat LIVIU SUCEVEANU (redactor la RADIO IAŞI şi la EVENIMENTUL REGIONAL AL MOLDOVEI)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu