joi, 14 noiembrie 2013

Ultima impresie conteaza

Partizanii se pregătesc de ultima „reprezentaţie” din acest tur de campionat, care va avea loc în weekend, la Uricani. Această ultima etapa, care nu va fi si ultima din 2013, programate fiind si doua etape din retur, respectiv o etapa de Cupa Romaniei, înseamnă pentru baietii nostri o şansă de a lăsa o impresie bună după un tur în care nu au pierdut nici o partida. Din păcate, pentru acest final de an, antrenorii formatiei noastre nu vor putea conta pe Andrei Costea, accidentat pe finalul meciului de la Scanteia si care va fi indisponibil cel putin doua saptamani.

Roti: "Trebuie să încheiem cu fruntea sus acest tur de campionat, ultima impresie contează!"
"Fulgerul Tibanesti este o echipă bună, sunt mulţi jucători interesanţi. I-am urmarit impreuna cu Adrian Cazacu la meciul jucat contra celor de la Jupiter Iasi. Cu siguranta îşi vor dori să joace foarte bine pentru că e o şansă şi pentru ei să termine turul pe podium. Pentru noi este si mai important acest meci, trebuie să încheiem cu fruntea sus prima jumatate de campionat pentru a ne mentine pe locul 1 si pentru că ultima impresie contează foarte mult", a spus Bogdan Rotaru. 

Partida Partizanii Barnova - Fulgerul Tibanesti, din cadrul etapei a XV-a a Ligii 5, se va disputa duminica, de la ora 11.00, pe stadionul din Uricani (Miroslava).