vineri, 22 noiembrie 2013

tur fara infrangere

Partizanii Barnova - Fulgerul Tibanesti 3-1 (1-0)
Au marcat: Razvan Axinte ('7 din 11m) si ('51), Alexandru Cozma ('71) / 
Stefan Andriuca ('88)

PARTIZANII: Chirila - Besmeciuc ('72 C.Filip), P.Rusu, Apetrei, I.Dita ('46 Dianu) - Vieru ('65 Ungureanu), B.Rotaru, C.Donose - Axinte, G.Mititelu, Grigorescu ('53 Cozma).
Arbitri: Grigoraș Adrian, Cobzac Mircea și Bordianu Manuel; Observator: Popa Cornel


Pentru ca prima si ultima impresie conteaza foarte mult, nu intamplator rezultatul primei etape a campionatului a coincis cu cel inregistrat in ultima etapa a turului, 3-1. Astfel Partizanii Barnova au reusit performanta de a parcurge jumatate de campionat fara a suferi vreo infrangere, cele 13 victorii si 2 egaluri propulsand-o pe pozitia intai, loc ocupat inca din etapa cu numarul 4. Aceasta clasare incununeaza munca conducerii administrative a echipei, la timona careia se afla Dan Constantin Popa, precum si a staffului tehnic unde Bogdan Rotaru, Adrian Cazacu si Claudiu Donose au facut ca in primul an de la infiintare, Partizanii sa devina o grupare respectata si o forta la nivelul Ligii 5.
Revenind la ultimul joc, de doar 7 minute au avut nevoie baietii nostri sa deschida scorul in fata adversarilor de la Tibanesti, Axinte transformand fara emotii o lovitura de la 11 metri obtinuta de Mititelu. Dupa acest gol au iesit la rampa din nou ratarile, acelasi Axinte, Mititelu si Apetrei trecand pe langa majorarea scorului, care pana la pauza a ramas neschimbat.
Inceputul reprizei secunde l-a scos iarasi in prim plan pe Axinte, atacantul nostru dubland avantajul in urma unei frumoase actiuni de atac in care a marcat dupa ce a driblat si portarul. La acest scor oaspetii nostri au indraznit mai mult, remarcat facandu-se Marius Chirila cu doua interventii care au pastrat poarta intacta.

In minutul 71, nou-intratul Cozma isi trece si el numele pe lista marcatorilor, iar dupa aceasta reusita seria ratarilor continua, din nou Cozma, Axinte, Rotaru sau Mititelu luand pe rand la tinta portarul advers. Si pentru ca la fotbal de multe ori ocaziile se razbuna, Andriuca are o patrundere in minutul 88 prin centrul defensivei noastre si finalizeaza cu un sut plasat din alergare, stabilind scorul final.
Partizanii au terminat partida in 10 oameni, Axinte primind doua cartonase galbene in decursul a 4 minute, 86 si 90.
Viitorul Ciortesti continua cursa de urmarire a echipei noastre, obtinand o victorie la limita, conturata pe finalul jocului sustinut la Ciurea impotriva Vointei Voinesti.
Etapa viitoare, care este si prima a returului, Partizanii Barnova se vor deplasa la Bosia in timp ce Viitorul Ciortesti va juca pe Stadionul din Holboca in compania Viitorului Mironeasa.