vineri, 9 mai 2014

Doar pentru locul I se canta imnul

Partizanii Bârnova - Știința Miroslava II  3-1 (3-0)
Marcatori: Răzvan Axinte (12 și 19), Eusebio Achiți (37)

Partizanii: D.Dumitrașcu - Codrescu, P.Rusu (cpt), Apetrei, Putină (72 I.Diță) - Cozma (63 Besmeciuc), Achiți, Mocanu (76 Luca), Rotaru - Grigorescu, Axinte (81 Mititelu).

Arbitri: Mihuleac Gabriel, Teodorescu Ștefan și Tifinică Iustin;
Observator: Paraschiv Dumitru.

Partizanii Bârnova au primit trofeul şi medaliile campionilor


Obţinută cu o săptămână înainte după succesul cu 4-2 în faţa Prutului Prisăcani, garanţia promovării echipei Partizanii Bârnova în Divizia D a fost răsplătită imediat după victoria cu scorul de 3-1, tot de la Uricani, în compania Ştiinţei II Miroslava. La acest din urmă joc, ca observator a fost delegat domnul Dumitru (Titi) Paraschiv, nimeni altul decât secretarul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Iaşi, pentru a înmâna campionilor trofeul şi medaliile cuvenite pentru performanţa realizată de o formaţie înfiinţată în urmă cu mai puţin de un an. Iar dacă la vremea respectivă probabil că foarte puţini puteau anticipa acest succes al Partizanilor, iată că acum această echipă nouă, dar plină de pasiune şi entuziasm, a adus cupa în inima Bârnovei, rezultat care nu a trecut deloc neobservat de către mass-media ieşeană, care a acordat atenţia necesară acestei realizări de excepţie a sportului în general şi a fotbalul în special din comuna Bârnova.
Dincolo de felicitările primite de la instituţia care organizează întrecerea ori de la partenerii de competiţie, trebuie subliniat dincolo de eforturile constante şi consistente ale fotbaliştilor, stafurilor tehnic şi administrativ, efortul suporterilor, care şi la acest ultim meci susţinut pe teren propriu, au ţinut să urmărească pe o ploaie torenţială şi ultima partidă a grupării performante a Bârnovei. Şi nimeni nu poate înţelege mai bine decât cei care au fost prezenţi la teren bucuria uriaşă a promovării şi nici cuvintele nu pot exprima suficient de bine satisfacţia momentului în care domnul Paraschiv i-a înmânat trofeul căpitanului Petronel Rusu, mai apoi cupa trecând prin mâinile tuturor coechipierilor, ale antrenorilor şi conducerii administrative. Felicitările au venit inclusiv din partea adversarilor din acel meci, între care reputatul tehnician ieşean Marian Moldovan, fost jucător şi antrenor al Politehnicii, acum antrenor zonal în cadrul Federaţiei Române de Fotbal, dar şi la Ştiinţa II Miroslava, unde a organizat pe baze solide un centru de copii şi juniori. Iar dacă elevii profesorului Moldovan sunt în mare parte tineri şi foarte tineri, şi Partizanii Bârnova au confirmat că este extrem de interesată de viitor, în formaţia condusă de Bogdan Rotaru regăsindu-se mai mulţi jucători sub vârsta majoratului. Asta este o dovadă în plus că saltul de la un eşalon la altul reprezintă doar o etapă în evoluţia unei adevărate echipe, interesate doar de prezent, dar mai ales de viitor, dar - vorba reclamei, chiar sună tot mai bine.

A consemnat LIVIU SUCEVEANU (redactor la RADIO IAŞI şi la EVENIMENTUL Regional al Moldovei)



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu