marți, 3 decembrie 2013

set la zero

Partizanii Barnova - Unirea Tibana 6-0 (3-0)
Au marcat: Gabriel Mititelu ('28 si '34), Razvan Axinte ('30 si '82), 
Alexandru Cozma ('60), Vladut Grigorescu ('64)

PARTIZANII: C.Dumitrascu - I.Dita ('53 G.Boaru), P.Rusu, Apetrei, Dianu - Cozma ('69 Rantar), Ungureanu, B.Rotaru, Grigorescu - Axinte, G.Mititelu ('69 A.Luca).

Arbitri: Darabana Rares, Puscasu Ana si Ginga Georgiana; Observator: Mihai Danila.


Toti cei 4 jucatori de profil ofensiv ai formatiei noastre folositi de trio-ul Bogdan Rotaru, Adrian Cazacu, Claudiu Donose si-au trecut numele pe lista marcatorilor, intr-o partida in care s-a pus doar problema scorului cu care vor castiga Partizanii. Cu toate acestea, primul gol al meciului a venit destul de tarziu, dupa o jumatate de ora de joc. Acest prim gol a insemnat si descatusarea baietilor nostri care au marcat de 3 ori intr-un interval de numai 6 minute.
Repriza secunda a fost copia la indigo a primului act, imprecizia din fata portii facand ca barnovenii sa invinga cu "doar" 6-0.

De remarcat prestatia foarte buna si discreta a brigazii de arbitri supervizata de profesorul Mihai Danila.
Cu aceasta victorie Partizanii Barnova raman singura echipa neinvinsa din prima serie a Ligii 5, etapa aceasta fiind si ultima din acest an, urmatoarea runda urmand sa se desfasoare pe 23 martie 2014. Pana atunci, duminica, 8 decembrie, vom intalni AS Ciurbesti in faza a III-a a "Cupei Romaniei Timisoreana" faza judeteana.