miercuri, 6 noiembrie 2013

partizanii under 20

Partizanii Barnova - Viitorul Tansa  5-2 (2-1)
Marcatori: Andrei Urzica ('20), Alexandru Cozma ('44), Andrei Costea ('59), Razvan Axinte ('71), Ciprian Filip ('75) / Constantin Hordila ('27), Andrei Popa ('58)

PARTIZANII: M.Chirila - G.Boaru, I.Dita (cpt), Apetrei, Luca ('79 Teodorescu) - A.Costea, Dianu ('46 Cl.Donose), Rantar ('53 C.Filip), Urzica - Cozma ('64 Grigorescu), Axinte.
Arbitri: Burgheanu Bogdan, Gastescu Andrei si Isticioaia Iulian.
Observator: Aionesei Vasile

Cu 8 jucatori sub 20 de ani in primul unsprezece si inca unul intrat pe parcursul jocului, formatia noastra a intalnit ambitioasa echipa a Viitorului Tansa pregatita de Romeo Butnaru.

Din primele minute ale intalnirii, Partizanii s-au napustit asupra portii oaspetilor, doar ratarile lui Cozma, Costea, Axinte si Rantar  facand ca tabela sa nu fie modificata pana in minutul 20 cand Urzica ia o actiune pe cont propriu si sparge gheata.


Dupa o jumatate de ora de joc, Andrei Popa, capitanul celor de la Tansa, profita de o minge pierduta de Rantar in zona centrala, il serveste pe Hordila, iar acesta reuseste egalarea.
Cu un minut inaintea incheierii primei parti a meciului, Cozma aduce din nou echipa noastra in avantaj, asta dupa ce a mai lovit si transversala in minutul 39. Aceasta reusita a golgheterului nostru este prima dupa o pauza de 6 etape.
Repriza secunda s-a desfasurat dupa aceleasi coordonate din prima parte, cu liderul atacand in valuri si o echipa oaspete care parea ca are ca obiectiv in acest meci doar sa limiteze proportiile scorului. Totusi contrar cursului jocului, Viitorul Tansa inscrie in minutul 58 prin Andrei Popa care a impins in poarta din 6 metri o minge respinsa in fata de Chirila. Bucuria oaspetilor nostri nu a durat decat un minut, Costea trecandu-si numele pe lista marcatorilor pentru a treia etapa consecutiva. Si pentru ca realitatea din teren sa se reflecte si pe tabela de marcaj, Axinte si Filip au marcat si ei doua goluri superbe, facand ca fluierul final al centralului Burgheanu, care a condus jocul cu usoare ezitari, sa consemne o victorie clara, cu 5-2, care ne mentine in fruntea ierarhiei.









In jocul disputat la Coropceni intre urmaritoarele noastre, Viitorul Ciortesti si Real Tomesti, gazdele au reusit o victorie categorica cu 4-0, devenind astfel singura contracandidata la promovare a Partizanilor Barnova.
Etapa viitoare ne asteapta un joc foarte dificil la Scanteia, poate hotarator in stabilirea campioanei de toamna, baietii nostri avand doar varianta victoriei in conditiile in care Viitorul Ciortesti va evolua pe propriul teren in companiei Forzei Costuleni.