luni, 14 octombrie 2013

3 puncte obtinute mai usor decat o arata scorul, insa mai greu decat ne asteptam

AS Ciurbesti - Partizanii Barnova 1-2 (0-1)
Au marcat: Mihai Ciubotariu ('88) / Roberto Apetrei ('29 din 11m),Razvan Axinte ('57)

PARTIZANII: D.Dumitrascu ('46 Chirila) - B.Vieru (cpt), P.Rusu, Apetrei, Dita ('46 Ungureanu) - Urzica, Dianu ('58 B.Rotaru), Mocanu, Grigorescu ('58 Costea) - Axinte, G.Mititelu.
Arbitri: Mihalcut Andrei, Marinica Ionel si Clatinici Eduard.
Observator: Mustatea Remus

Partizanii au reușit să se întoarcă cu trei puncte importante de la Miroslava, după 2-1 cu ambitioasa echipă din Ciurbesti

Formatia noastra s-a deplasat la Uricani cu un lot din care au lipsit Eusebio Achiti si Ciprian Filip, insa din care a facut parte noua achizitie Andrei Costea care a si bifat primele minute pentru "partizani".
Ros-negrii au început partida în atac, prima mare șansă de gol aparținându-i lui Roberto Apetrei care a reluat cu capul peste transversala in minutul 14, urmat de Gabriel Mititelu în minutul 20, acesta trimitand putin pe langa poarta gazdelor dintr-o pozitie ideala. După doar 9 minute, acelasi Mititelu urmareste o minge respinsa de portarul Alexandru Vicol, o trimite pe langa acesta insa Vasile Boboc intervine prin alunecare si opreste mingea din drumul spre poarta cu mana. Centralul Andrei Mihalcut arata punctul cu var si ii acorda cartonasul rosu jucatorului gazda. Penalty-ul a fost executat de Roberto Apetrei, acesta reușind să scuture plasa pentru prima oara in aceasta editie de campionat.
Partea a doua ne-a fost aproape în totalitate la discreție, dupa ce Razvan Axinte a adus liniștea în tabăra noastra marcand pentru 2-0 in minutul 57, cu un sut frumos in diagonala din interiorul careului, până la final, ne-am instalat in terenul advers, însă ratarile au facut ca scorul sa rămana nemodificat.
Pe fondul acestor ocazii, gazdele au reușit să profite de un moment de neatenție al defensivei noastre, iar Mihai Ciubotariu a marcat pe un contraatac. In minutele ramase pana la sfarsitul jocului trupa pregatita de Bogdan Rotaru si Adrian Cazacu a conservat rezultatul, fluierul final al arbitrului aducand o victorie obtinuta poate mai lejer decat o arata scorul, insa conturata mai greu decat se astepta.
Cu acest succes Partizanii Bârnova bifeaza a zecea partida fara infrangere din acest campionat, si asteapta increzatoare derby-ul de duminica 20 octombrie, cand la Uricani va veni ocupanta ultimei pozitii a podiumului Viitorul Ciortesti, formatie ce se afla la doar un punct in spatele nostru.

Multumim suporterilor care ne-au insotit la aceasta deplasare si care au incurajat echipa pe parcursul intregului joc!