luni, 30 septembrie 2013

ramanem lideri

Prutul Prisăcani - Partizanii Bârnova 2-6 (0-2)


Au marcat: Ioan Petre ('53 si '63) / Vladut Grigorescu ('25, '42 si '56), Bogdan Rotaru ('84), Gabriel Mititelu ('91), Ciprian Filip ('92) 



Pe o vreme frumoasa si pe un teren destul de denivelat, care a fost poate principalul adversar al "partizanilor", formatia noastra a dispus de Prutul Prisacani cu 6-2. Chiar dacă au fost cateva greşeli si adversarii au reusit de doua ori sa se apropie la un gol diferenta (1-2 si 2-3) prin reusitele rezervei Ioan Petre, Partizanii au castigat jocul de o maniera categorica datorita triplei lui Vladut Grigorescu si golurile din ultimile minute ale partidei care au purtat semnatura lui Bogdan Rotaru, Gabriel Mititelu si Ciprian Filip, ultimul aflandu-se la prima reusita in tricoul rosu-negru. Organizarea buna, dorinta si determinarea au facut diferenta iar astfel am reusit sa ne impunem si sa ne menţinem in fruntea clasamentului.
De mentionat ca formatia noastra a fost insotita la aceasta partida de un grup de 30 de suporteri care au facut o atmosfera foarte frumoasa, spre deosebire de localnici care in loc sa-si incurajeze favoritii au preferat sa arunce in repetate randuri cu diverse obiecte spre arbitrul asistent aflat pe partea tribunelor sau spre banca noastra de rezerve. Tensiunea creata de aestia a fost transmisa si in teren, jucatorii gazda avand de mai multe ori intrari peste limita regulamentului, una dintre ele fiind sanctionata cu cartonas rosu de centralul partidei in minutul 61. Pacat pentru frumoasa baza sportiva din Prisacani daca Prutul va fi nevoit sa-si dispute meciurile viitoare pe un alt teren, deoarece incidentele au continuat si dupa terminarea jocului, unul dintre arbitri fiind lovit de catre un spectator localnic in drumul spre vestiare.
Partizanii isi continua astfel drumul spre Liga4, etapa viitoare urmand un meci foarte important impotriva lui Jupiter Iasi, formatia antrenata de Dorel Stafie jucandu-si poate ultima sansa de a ramane in cartile promovarii.

Partizanii: Chirila - B.Vieru (cpt), P.Rusu, I.Dita ('65 Besmeciuc), Dianu - R.Ungureanu ('46 Achiti), B.Rotaru, C.Donose - Urzica, Cozma ('46 G.Mititelu), Grigorescu ('77 C.Filip). 
Arbitri: Moisa Mihai, Jicu Daniel si Tatarusanu Cezar
Observator: Mustatea Remus