luni, 2 septembrie 2013

Partizanii neinvinsa dupa patru etape

Fortza Costuleni - Partizanii Bârnova 1-1
A marcat pentru barnoveni Cozma ('16)
 
Pornita ca favorita la Costuleni dupa victoriile din primele trei runde si sustinuta de un grup de peste 50 de microbisti din comuna Barnova, echipa nou infiintata Partizanii a inceput partida cu Fortza Costuleni in ...forta. Golul lui Alex Cozma('16) prevestea o noua serie de 3-4 reusite, ca in meciurile anterioare.
Numai ca a picat acel gol egalizator, sapte minute mai tarziu, ce le-a turnat putin plumb in ghete barnovenilor nostri, iar cu toata dominarea teritoriala care a urmat mingea nu a mai vrut practic sa intre cu niciun chip in poarta celor de la Costuleni. Si Slava Domnului, Partizanii Barnova si-a creat destule ocazii clare de a reveni in avantaj, chiar daca in anumite momente gazdele au incercat sa se autodepaseasca in fata uneia dintre fruntase. Pentru ca atunci cand este sa nu-ti iasa, nu-ti iese si pace buna... . 
 Dar poate ca e mai bine ca s-a spart ghinionul la Costuleni pentru ca pe noi ne intereseaza acum mult mai mult meciul de duminica de pe teren propriu (ora 11.00), cu Vointa Voinesti, una dintre rivalele "partizanilor" nostri barnoveni la urcarea
in Liga 4.

Partizanii Barnova: D.Dumitrascu - Teodorescu ('50 Besmeciuc), P.Rusu, I.Dita - B.Vieru ('76 R.Ungureanu), Achiti, Cl.Donose ('63 C.Filip), Dianu - B.Rotaru, Cozma ('81 C.Rusu), G. Mititelu.
Au arbitrat Valentin Mihalcut, Bogdan Hogas si Valeriu Scutaru, observator din partea AJF Iasi fiind Vasile Macarie.

A consemna LIVIU SUCEVEANU (redactor la Radio Iasi si Evenimentul Regional al Moldovei)