duminică, 15 septembrie 2013

Antrenament cu public

Viitorul Mironeasa - Partizanii Bârnova  1-11
Au marcat: Alexandru Cozma ('2, '21, '33 si '59), Andrei Urzica ('30 si '88), Costelin Rusu ('52), Claudiu Donose ('67 din 11 m.), Daniel Dianu ('78), Bogdan Vieru ('83), Vladut Grigorescu ('85) 

Partizanii: Chirila - B.Vieru (cpt), I.Dita ('46 Teodorescu), Apetrei, Dianu - Urzica, R.Ungureanu, B.Rotaru ('56 C.Donose), Grigorescu - Cozma ('74 Besmeciuc), C.Rusu ('56 A.Luca)
Arbitri: Spaiuc Sebastian, Duca Stefan si Cojocaru Paul
Observator: Vasilescu Stefan


   Victoria din etapa a VI-a a consfinţit consolidarea fotoliului de lider al clasamentului pentru Partizanii noştri, care au învins cu scorul de 11-1 (4-0) una dintre codaşele ierarhiei, Viitorul Mironeasa. Meciul înaintea căruia Jupiter Iaşi ajunsese la egalitate de puncte, 13, cu bârnovenii noştri, s-a transformat practic într-un adevărat festival de goluri, jucătorii conduşi din teren de Bogdan Rotaru întrecându-se care să-şi treacă de mai multe ori numele pe lista marcatorilor. Iar din acest punct de vedere Alex Cozma s-a dovedit cel mai inspirat, deşi s-au luptat pentru a introduce mingea în poarta adversă, şi, spre lauda lor au şi reuşit, Claudiu Donose sau Daniel Dianu, ca să dăm citire altor doi marcatori, lista completă a lor găsind-o mai sus. Sigur, nu putem face ca de obicei o cronică a partidei disputate pe terenul II al stadionului ieşean „Tineretului”, pentru simplul fapt că partida a curs într-o singură direcţie: spre poarta celor din Mironeasa, incapabili să facă faţă în vreun fel iureşului Partizanilor noştri din Bârnova. Pentru echipa noastră urmează alte confruntări dificile, pe care însă le vom trata cu toată atenţia, în dorinţa de a acumula alte şi alte puncte, scopul declarat fiind acela de a încerca să se desprindem în fruntea ierarhiei încă înaintea pauzei competiţionale din iarnă. Aşa că vă invităm şi la următoarele meciuri ale Partizanilor bârnoveni, pentru a-i încuraja pe băieţii noştri, animaţi altfel doar de gândul de a se impune în competiţie numai de o manieră în care să domine fair-play-ul. Aşa că haideţi să strigăm la unison cu toţii: Hai Partizanii! Hai Bârnova!

A consemnat LIVIU SUCEVEANU (redactor la Radio Iasi şi la Evenimentul Regional al Moldovei)