sâmbătă, 31 august 2013

Urmatorul pas: Costuleni

Jucătorii echipei noastre au efectuat ieri de la ora 18.00, antrenamentul înaintea meciului cu Fortza Costuleni.
Fotbaliştii barnoveni s-au antrenat pe terenul 2 al Bazei Sportive de la Uricani (Miroslava).

La antrenament a fost prezent si presedintele Dan Constantin Popa care va asigura si la acest joc, deplasarea suporterilor ce vor sa fie alaturi de formatia noastra.
Partida Fortza Costuleni - Partizanii Barnova, contând pentru etapa a patra a Ligii 5, se va disputa, duminica, de la ora 11.00. 

Lotul de jucatori pentru aceasta partida: Dumitrascu Daniel, Dumitrascu Catalin, Besmeciuc Ovidiu, Rusu Petru, Dita Ionut, Teodorescu Alin, Dianu Valentin, Rotaru Bogdan, Achiti Eusebio, Vieru Bogdan, Donose Claudiu, Ungureanu Radu, Mocanu Florin, Rusu Constantin, Filip Ciprian, Luca Alexandru, Axinte Razvan, Cozma Alexandru, Mititelu Gabriel.

"Va fi foarte greu cu cei de la Costuleni, dar mergem sa castigam. Sunt multumit de ceea ce joaca echipa in acest moment, insa trebuie să creştem la agresivitate, la ritmul de joc, pentru că încă suferim în unele momente ale jocului. Important e să ne pregătim bine, sa fim seriosi şi să obtinem in continuare toate punctele puse in joc, indiferent de adversar", a spus Bogdan Rotaru.