luni, 19 august 2013

Hat-Trick de 3 puncte

Unirea Ţibana - Partizanii Bârnova 0-4 (0-2)
Au marcat: Alexandru Cozma ('23, '34, '46), Florin Mocanu ('63)
  
Partizanii: D.Dumitrascu - B.Vieru, P.Rusu (cpt) ('78 Teodorescu), B.Rotaru, Dianu - R.Ungureanu ('48 I.Dita), Achiti ('61 C.Filip), Mocanu, Cl.Donose - Cozma ('52 C.Rusu), G.Mititelu
Arbitri: Tanasa Andrei, Melinte Ionut, Cobzac Mircea
Observator: Jipu Constantin


Alexandru Cozma a fost omul cheie al partidei câştigate de Partizanii Barnova în dauna formaţiei Unirea Tibana, duminică. Cele trei goluri marcate de către jucătorul barnovean s-au dovedit a fi decisive. 

Formaţia noastra şi-a creat foarte multe ocazii de a marca, reuşind să deschidă scorul prin Cozma in minutul 23, acesta aflandu-se la capatul centrarii perfecte venite de la Florin Mocanu. Acest gol a dat semnalul pentru altele, Partizanii incepand să-şi creeze posibilităţi de a înscrie, şi curând să şi majoreze avantajul prin acelasi Cozma, in urma unei pase cu calcaiul primite de la Gabriel Mititelu, asta dupa ce a nimerit si bara portii cu cateva minute mai devreme. Atacantul nostru fiind într-o zi foarte buna a reuşit să mai marcheze înca o data in chiar primul minut al partii secunde, Mocanu aflandu-se si de aceasta data pe post de servant. 
In continuare baietii nostri au atacat în valuri, irosind ocazie după ocazie, insa scorul a mai fost modificat doar o singura data, Mocanu finalizand o actiune colectiva inceputa din propriul careu.
Cu aceasta victorie, formatia noastra acumuleaza 6 puncte din tot atatea posibile, situandu-se pe pozitia a patra si va intalni in urmatoarea etapa pe Real Tomesti, formatie ce ocupa ultima treapta a podiumului, cu acelasi numar de puncte, insa cu un gol marcat in plus fata barnoveni.