joi, 7 august 2014

casa noua


Partizanii Bârnova se mută în casă nouă, odată cu debutul în Liga a IV-a. Roş-negrii au renunţat să mai evolueze la baza de la Uricani (Miroslava), acolo unde nu au cunoscut gustul înfrângerii în sezonul trecut şi vor evolua pe terenul principal din complexul Tineretului (Tătărași - abator). Va fi şi aici o locaţie temporară, pentru că Partizanii în viitor, se vor muta chiar în Bârnova, acolo unde intenționează să construiască o arenă nouă, de 800-1000 locuri.
“Ne dorim să nu fim doar un club sportiv, ci să ne apropiem de partea educațională”, a reamintit Popa Dan Constantin unul dintre dezideratele clubului pe care îl prezidează.

În ceea ce priveşte segmentul sportiv, Bogdan Rotaru, Adrian Cazacu și Claudiu Donose vor ataca noul sezon cu acelaşi nucleu cu care au obţinut şi promovarea. Faţă de sezonul trecut, din lotul echipei noastre nu va mai face parte Paul Doboș, împrumutat la Viitorul Lungani și Daniel Dumitrașcu, plecat la Com-Val Valea Lupului. Şi cum echipa va evolua în acest an într-un eşalon superior s-au realizat și o serie de transferuri. Lista sosirilor e deschisă de Ionuț Pavăl (Stejarul Sinești), Constantin Popa (Recolta Gh. Doja - Slobozia), Marius Pasniciuc (Aerostar Bacău), Alexandru Tănase (Săgeata Popricani), Andrei Urzică, Marius Chirilă, Roberto Apetrei și Andrei Filip (CSMS Iași); şi ar putea fi întregită de alți doi jucători de la echipe de tradiție a Ligii a IV-a ieșene. Primul meci pentru Partizanii Bârnova în noul sezon va fi duminică, de la ora 12:00, pe terenul 1 din complexul Tineretului, împotriva celor de la Gloria Bălțați. De la ora 10:00 se va disputa meciul echipelor de juniori ale celor două grupări.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu