marți, 1 aprilie 2014

Prima Infrangere a liderului Partizanii Barnova

 
Voința Voinești - Partizanii Bârnova 1-0 (0-0) 
Marcator: Barbu ('90+5)

Partizanii: D.Dumitrașcu - Doboș, P.Rusu (cpt), I.Diță ('68 Boaru), Putină - Achiți, Codrescu - Costea ('37 Rânțar, '79 Teodorescu), Cozma, Grigorescu ('84 Filip) - Axinte.
Arbitru: Mihălcuț Andrei, Roșu Andrei și Parlea Lucian.
Observator: Lungu Valerică.
Cursa promovării continuă cu şanse mari de tot
Ceea ce era dinainte ştiut că se va întâmpla la un moment dat s-a petrecut în minutul 90+5 al meciului disputat duminică, la Voineşti, când „Bănel”, fostul fotbalist al divizionarei C Ştiinţa Miroslava în sezonul de toamnă, a înscris unicul gol al meciului. A venit, deci, şi prima înfrângere în campionat, deşi avem convingerea că momentul putea fi amânat dacă am fi avut la dispoziţie întreg lotul valid, iar neşansa ne-ar fi ocolit în mai multe momente ale partidei cu Voinţa. Până la urmă, Partizanii Bârnova nu sunt chiar Real Madrid, deşi chiar şi formaţia de pe „Santiago Bernabeu” mai cunoaşte gustul amar al insuccesului. Până la urmă, însă, nimeni nu este chiar invincibil într-un joc de fotbal, indiferent de valoare, pretenţii şi susţinere.
Sigur, rezultatul de la Voineşti a surprins pe multă lume şi ne onorează faptul că grupările din Divizia D, unde avem toate şansele să ne continuăm parcursul din toamnă, se interesează deja de câteva etape de aspiraţiile Partizanilor noştri bârnoveni, deoarece lotul echipei noastre este constituit în mare parte din tineri şi talentaţi fotbalişti localnici. Sigur, acum, „la rece”, s-ar putea spune că alta ar fi fost soarta meciului dacă pe teren ar fi fost prezent şi antrenorul-jucător Bogdan Rotaru, mijlocaşii Donose, Ungureanu şi Mocanu, fundaşii Apetrei şi Dianu ori atacantul Gabriel Mititelu. Însă până la urmă este doar o simplă înfrângere, venită poate şi datorită motivaţiei uriaşe cu care adversarii abordează partidele cu liderul. Dar, bravo lor!, pentru că până la urmă au obţinut un succes important şi poate neaşteptat înaintea primului fluier al arbitrului, însă dătător de speranţe pentru Voinţa, o formaţie deloc rea, care din toamnă se poate gândi şi ea la promovarea în „D”.

Doar ce urmează ne interesează
Probabil că aşa gândise până acum ceva timp şi Viitorul Ciorteşti, viitorul nostru adversar, de duminică, ce ajunsese printr-o conjunctură la un moment dat chiar pe primul loc al clasamentului, care l-a părăsit însă repede, în 2014 suferind doar înfrângeri în meciurile oficiale pe care le-a susţinut. Dar nu este treaba noastră să analizăm problemele partenerilor de întrecere, ci ne pregătim la o mobilizare totală pentru a ne impune pe terenul celei de-a doua clasate pentru a-i risipi şi ultimul gând ascuns (dacă mai are aşa ceva) de a juca din sezonul viitor în eşalonul imediat superior. Sigur, partida se anunţă importantă, dar în niciun caz capitală pentru noi, însă este în mod cert ultima şansă a celor din Ciorteşti de a mai spera la ceva. Aşa că mergem la graniţa cu judeţul Vaslui uniţi doar într-un gând: „Avem un drum şi nu ne vom opri!”. Altfel spus, care altul decât sloganul nostru?

A consemnat LIVIU SUCEVEANU (redactor la RADIO IAŞI şi la EVENIMENTUL REGIONAL al MOLDOVEI)

2 comentarii:

  1. Multa bafta in meciul urmator! Va asteptam in liga a 4-a! CRISTI M.P.

    RăspundețiȘtergere
  2. Trebuia sa se intample si lucru asta la un momentdat,dar nu e nimic,am pierdut o lupta,dar nu razboiul.Avem o echipa puternica si mergem inainte cu fruntea sus,mai motivati ca niciodata,se ne atingem obiectivul,promovarea in Liga a4a.

    RăspundețiȘtergere