luni, 17 februarie 2014

Viitorul suna bine


Duminică, 16 februarie, a avut loc prima acțiune a selecției tinerilor fotbaliști, cu vârste cuprinse între 15 și 18 ani, ce urmează să formeze echipa care în eventualitatea promovării în Liga4, ne va reprezenta în campionatul pe care AJF Iași îl rezervă juniorilor.
Focșa Andrei Bogdan, Rusu Mihai, Andriescu Gabriel, Popa Ștefan Călin, Brătianu Cristi Andrei, Andriescu Alexandru Valentin, Petria Cosmin, Dianu Alexandru Sebastian, Pălămidă Cezar Ionuț și Dorneanu Marian Bogdan sunt juniorii care s-au prezentat la acest prim antrenament, dornici de afirmare.
Înscrierile pentru preselecție se pot face în continuare, preselecția propriu-zisă urmând să se desfășoare în mai multe etape, în perioadele 16 februarie - 31 mai. Cei care doresc să se înscrie la această preselecție pot obține relații suplimentare la numerele de telefon 0740962399, 0755363774, 0745066225 sau 0748322981.
În acest moment în lotul formației noastre mari găsim 4 jucători sub 18 ani (Luca Alexandru - 17 ani, Teodorescu Alin - 16 ani, Rânțar Claudiu - 17 ani și Boaru Gabriel - 16 ani), toți evoluând pe parcursul turului de campionat.

Bogdan Rotaru: "Formarea acestei echipe de juniori nu reprezintă pentru noi doar obligația de a avea o asemenea categorie de vârstă impusă de AJF Iași, ci dorința de a avea rezultatele echipei mari inclusiv la această grupă și de a încerca mereu să promovăm spre seniori pe cei care vor merita acest lucru. Nu este exclus ca pe parcursul acestui sezon să debuteze în Liga5 și alți juniori pe lângă cei patru care au facut-o deja cu succes."
Adrian Cazacu: "Sunt jucători care cu timpul sigur vor face pasul spre echipa mare. Acesta este și obiectivul nostru pe lângă cel de a le implementa o mentalitate sănătoasă."
Claudiu Donose: "Susțin această inițiativă a conducerii de a forma din timp echipa de juniori și doresc ca pe viitor să îi văd evoluând cu succes în deschiderea partidelor celor mari, iar desigur, cei mai talentați dintre ei să îmbrace și tricoul primei formații."