joi, 27 februarie 2014

Egal in primul meci amical


Partizanii Bârnova au disputat marți primul joc amical din această pauză competițională. Roș-negrii au jucat în Copou împotriva celor de la Com-Val Valea Lupului, formație ce activează în Liga5, seria2, unde conduce detașat în clasament. Partida s-a terminat la egalitate, scor 1-1, golul echipei noastre fiind marcat de Andrei Costea în minutul 60, la numai 5 minute după ce adversarii noștri deschiseseră scorul.

Partizanii (repriza I): Dumitrașcu D. – Dianu, Doboș, Apetrei, Putină – Ciorap, Achiți, Rotaru, Cozma – Costea, Grigorescu.
Partizanii (repriza a II-a): Dumitrașcu D. – Dianu, Rusu P., Diță, Putină – Filip, Achiți (Rotaru), Donose, Ciorap – Costea, Axinte.

Bogdan Rotaru: "Un prim meci de pregătire cu un adversar redutabil, cu obiectiv identic pentru acest sezon. Jucătorii au avut o atitudine bună, sunt mulțumit de ce au arătat, suntem pe un drum bun. Avem deja câteva ședințe de pregătire și mai avem în față puțin timp până la reluarea campionatului, dar cred că la ora debutului o să arătăm așa cum trebuie să arate o pretendentă la promovare. Mai așteptăm un atacant care în acest moment se află în discuții cu noi iar în eventualitatea că vom ajunge la un acord sperăm să îl putem legitima pentru a exista o concurență pe toate posturile."