marți, 14 ianuarie 2014

urzica va juca la stiinta miroslava

Fost jucător la Rapid Dumești şi CSMS Iași, mijlocaşul de bandă Andrei Urzică (19 ani) va evolua din retur la Știința Miroslava

Fotbalistul a evoluat în 9 jocuri pentru formația noastră, marcând de 3 ori. Înţelegerea a fost confirmată de preşedintele partizanilor Dan Constantin Popa, iar conform înțelegerii cu omologul său și antrenorul Științei, Daniel Acatrinei respectiv Cristi Ungureanu, în contul transferului lui Urzică va mai intra un jucător pe care Miroslava îl va ceda formației noastre, până la sfârșitul sezonului.
În pregătiri cu echipa de Liga3 se mai află și Roberto Apetrei jucător care aparţine de formația noastră până în luna iunie, urmând ca acesta să evolueze în jocurile oficiale tot pentru Partizanii Bârnova.



Antrenorii Bogdan Rotaru si Adrian Cazacu sunt preocupați să găsească cele mai bune variante de jucători, pentru întărirea echipei în vederea atingerii obiectivului propus. „Aici căutăm noi soluţii pentru că este important să nu se vadă diferenţa dintre jucătorul plecat și ceea ce urmează să aducem la echipă, sau această diferenţă să fie cât mai mică. Cu toate ca alte plecări de la echipă nu vor fi înafara lui Andrei, anunțăm încă de pe acum că patru jucători sunt deja pe lista noastră de achiziții, iar șansele de a se concretiza transferurile lor sunt foarte mari”, a spus Roti.