luni, 21 octombrie 2013

ramanem lideri fara infrangere dupa 11 etape

Partizanii Bârnova – Viitorul Ciorteşti 2-2 (0-1)
Au marcat: Andrei Costea ('70), Bogdan Rotaru ('82 din 11m) / Alin Buţu ('19), Răzvan Tonegaru ('53 din 11m)

PARTIZANII: Chirilă - Diţă, P.Rusu, Apetrei ('67 Grigorescu) - Ungureanu ('83 Besmeciuc), B.Rotaru, Urzică, Costea - G.Mititelu, Cozma ('46 Dianu), Axinte.

Arbitri: Ochişanu Cristinel, Bocan Ionuţ şi Ciolac Ionuţ
Observator: Dumitraşcu Vasile


Pornita ca favorita in aceasta partida, formatia noastra s-a vazut condusa dupa 19 minute de joc, cand Alin Buţu trimite o centrare inselatoare care a poposit in plasa portii aparate de Marius Chirila. La acest scor partida s-a derulat intr-o singura directie, spre poarta oaspetilor care s-au asezat in aparare preferand sa declanseze contraatacuri. In minutele 31 si 37, Alexandru Cozma si Petru Rusu inscriu pentru "partizani" insa reusitele acestora sunt anulate de fiecare data pentru pozitii de offside. Tot in prima parte a jocului am mai consemnat si ocazia uriasa a lui Andrei Urzica care a trimis putin este poarta din 16 metri, sutul lui Bogdan Rotaru de la 25 metri respins de Ivan si bara lui Gabriel Mititelu.
Repriza secunda a inceput cum nu se putea mai rau pentru "ros-negrii", centralul partidei acordand lovitura de la 11 metri in urma unui hent comis de Roberto Apetrei in careu, semnalizarea aceluiasi tusier, Bocan Ionut, care anulase si cele doua reusite din prima repriza fiind decisiva. Executa Răzvan Tonegaru si Partizanii Barnova mai aveau ceva mai mult de o jumatate de ora pentru a remonta avantajul celor de la Viitorul Ciortesti. Inevitabilul s-a produs in minutul 70, cand dupa o serie de suturi la poarta, Andrei Costea inscrie din 3 metri pentru prima oara in tricoul "partizanilor" si reduce astfel din diferenta. In minutul 81 proaspat intrat pe teren, Vladut Grigorescu patrunde in viteza si este oprit prin fault in suprafata de pedeapsa. Centralul partidei Ochisanu Cristinel acorda lovitura de la 11 metri si il elimina pe Ivan, portarul oaspetilor care l-a lovit pe Bogdan Rotaru in meleul creat de jucatori oaspeti. "Roti" executa in partea opusa celei in care s-a aruncat noul portar al vizitatorilor si aduce egalarea. In ciuda incercarilor de a obtine victoria, baietii nostri s-au lovit de anti-jocul prestat de Ciortesti si de nesansa, doar putin lipsind ca cele 3 puncte care pareau la un moment dat imposibil de obtinut sa nu ne revina.
Acest rezultat de egalitate coroborat cu egalul obtinut de Real Tomesti pe terenul lui Jupiter Iasi, fac ca lupta pentru promovare sa se joace in continuare, fiind practic o disputa in trei dusa intre Partizanii Barnova, Real Tomesti si Viitorul Ciortesti, ultimile doua urmand sa evolueze in meci direct peste doua etape. 
Formatia noastra va evolua in urmatoarea etapa, duminica 27 octombrie, ora 11, impotriva Stiintei Miroslava 2, la Uricani, joc considerat in deplasare.