sâmbătă, 12 octombrie 2013

partizanii au remizat, 2-2, cu Tg. Frumos

Partizanii Bârnova - Viitorul Tg. Frumos 2-2 (1-0)
Au marcat: Gabriel Mititelu ('6 si '58) / Codrut Carja ('85), Andrei Sariteanu ('90)

Partizanii Barnova au intalnit pentru a doua oara in ultimile doua saptamani liderul Ligii4, Viitorul Tg. Frumos, formatie care nu a pierdut nici un punct in actuala stagiune. Echipa barnoveana a inceput in forta jocul, re
Echipa barnoveana a inceput in forta jocul, reusind deschiderea scorului in minutul 6 prin Gabriel Mititelu, acelasi jucator majorand avantajul in minutul 58 cu un sut excelent de la marginea careului care a poposit in vinclul portii aparate de Ionut Geoacas. In minutul 73, Viitorul a beneficiat de o lovitura de la 11 metri, irosita insa de Andrei Sariteanu care a trimis peste poarta. Cu 5 minute inainte de final, oaspetii reduc din diferenta gratie golului marcat de Carja, insa partida avea sa se incheie in cele din urma cu o remiza, 2-2, Sariteanu rascumparandu-si greseala si marcand golul egalizator la ultima faza a meciului.


Bogdan Rotaru si Adrian Cazacu au trimis in teren urmatoarea echipa: 
Chirila - Besmeciuc, P.Rusu, Dita, Dianu - Urzica, B.Rotaru, Mocanu, Grigorescu - Cozma, G.Mititelu. Au mai intrat in partea a doua a jocului: Apetrei, Teodorescu si Boaru.