joi, 19 septembrie 2013

partizanii s-au incalzit pentru stejarul!


Partizanii Barnova au participat ieri la un triunghiular pe stadionul "Tineretului" din Iasi. Ros-negrii au dispus de CSMS Iasi (juniori A) si de formatia pregatita de Florin Croitoru, in cele doua jocuri disputate

S-a jucat în sistem fiecare cu fiecare, primele doua meciuri întinzându-se pe durata unei reprize obișnuite, iar cel de-al treilea pe durata a doua repriza de 30 minute.

Dupa ce in primul joc CSMS Iasi a remizat cu Steaua Magica Iasi (1-1), baietii nostri au învins CSMS Iasi, cu 1-0, prin gol lui Gabriel Mititelu. Misiunea barnovenilor a fost mult mai dificilă în disputa cu Steaua Magica Iasi,desi scorul final a fost 5-2 (1-2). Au punctat Alexandru Cozma (2), Andrei Urzica, Bogdan Vieru și Razvan Axinte.
Trebuie spus că la acest triunghiular, Bogdan Rotaru și Adrian Cazacu, nu au menajat pe cei ce vor evolua în jocul de campionat cu Stejarul Barnova cu exceptia lui Roberto Apetrei care acuza usoare dureri la genunchi. Astfel, lotul utilizat i-a cuprins pe Marius Chirila, Bogdan Vieru, Ovidiu Besmeciuc, Petru Rusu, Ionut Dita, Alin Teodorescu, Daniel Dianu, Alexandru Luca, Andrei Urzica, Bogdan Rotaru, Radu Ungureanu, Vladut Grigorescu, Ciprian Filip, Alexandru Cozma, Gabriel Mititelu, Costantin Rusu, Razvan Axinte, Gabriel Boaru si Claudiu Rantar, ultimii doi, juniori de 15 respectiv 16 ani fiind transferati in aceasta saptamana de la Progresul Iasi si Steaua Magica Iasi.