vineri, 13 septembrie 2013

Galop de sanatate cu Voinestiul

Partizanii Bârnova - Voinţa Voineşti 5-0
Au marcat: B.Rotaru ('24), Axinte ('32), P.Rusu ('43), G.Mititelu ('77 si '89)

Partizanii: D.Dumitrascu - I.Dita, P.Rusu ('75 Besmeciuc), Apetrei, Dianu - Urzica, B.Rotaru, Mocanu ('46 B.Vieru), Cozma ('54 C.Donose) - Axinte ('71 Grigorescu). G.Mititelu.
Au arbitrat: Marinica Ionel, Hodea Cosmin si Teodorescu Stefan.
Observator: Starica Virgil

Primul meci cotat mai dificil pentru Partizanii noştri, cel din runda trecută cu Voinţa Voineşti, a fost ceva mai greluţ până în momentul deschiderii scorului, când antrenorul-jucător „Roti” a transformat impecabil o lovitură liberă de la 25 m. A fost practic momentul descătuşării bârnovenilor noştri, care odată cu trecerea timpului au devenit tot mai stăpâni pe situaţie, controlând jocul de la un capăt la celălalt. Astfel că celelalte reuşite au venit după cursul firesc al întâlnirii, la pauză fiind deja scor de forfait, chiar şi voineştenii, care înaintea primului fluier emiteau unele pretenţii la punct(e), părând încpăcaţi cu soarta partidei. Aşa că golurile lui Axinte şi Petronel Rusu, până la pauză, şi din final ale lui Gabriel Mititelu au consfinţit un succes clar şi extrem de meritat, deşi după ocaziile create Partizanii Bârnova se puteau impune chiar la o diferenţă şi mai categorică.

 

In urma acestui rezultat, Partizanii Barnova au devenit liderul Ligii 5, Seria 1 cu 13 puncte (golaveraj 17-2) si urmeaza sa evolueze in urmatoarea etapa pe stadionul ieşean „Tineretului” contra "lanternei rosii" Viitorul Mironeasa.