vineri, 27 septembrie 2013

Amical ca între lideri

Viitorul Tg.Frumos - Partizanii Bârnova 2-1 (0-1)
Au marcat: Andrei Sariteanu ('62 si '78) / Razvan Axinte ('2)

Viitorul: Geoacas (Bradu) - Nica (Darea), Sariteanu, Chelaru (Beceru), Iftinca - Davidoaia, Grigoras, Stoica (Iacob), Carja (Gherasim) - Valeanu, Munteanu.
Partizanii: Chirila (D.Dumitrascu) - B.Vieru (Besmeciuc), P.Rusu, Dita, Dianu - B.Rotaru, Ungureanu (A.Radu) - Urzica (Filip), Rantar (Luca), Cozma - R.Axinte (Boaru)  
Arbitru: Rotaru Alexandru

Replică serioasă dată pe terenul „şefei” Diviziei D
Rămasă duminica trecută doar cu un antrenament pe terenul din Uricani din cauza neprezentării Stejarului la meciul din etapa a VII-a, Partizanii bârnoveni şi-au continuat joi după-amiază seria meciurilor de pregătire cu un test pe stadionul din oraşul Tg.Frumos. Asta aşa ca între liderii celor două eşaloane: noi în Seria I din Liga a V-a, iar Viitorul în Liga a IV-a, fiind mare favorită să reprezinte la vară judeţul Iaşi la barajul pentru promovarea în Divizia C.
Nici bine nu s-au aşezat echipele pe teren, că atacantul Axinte (’2) l-a surprins pe portarul din Tg.Frumos cu un şut din cădere la colţul scurt, moment ce a afectat într-o măsură destul de importantă evoluţia din prima repriză a Viitorului. Iar asta s-a văzut clar pe teren, unele nereuşite ale gazdelor aducând şi o inevitabilă stare de nervozitate, dispărută abia după reluare, odată cu intrarea în joc şi a antrenorului-jucător Tiberiu Beceru. Dincolo de liniştea adusă în tabăra sa, fostul fundaş al Politehnicii a adus şi destulă clarviziune în jocul gazdelor, care şi-au mai revenit, iar pe fondul numeroaselor schimbări efectuate de cele două conduceri tehnice formaţia din Tg.Frumos a întors soarta disputei prin goluri marcate în minutele 62 şi 78. Sigur că şi de la bârnovenii noştri au lipsit mai mulţi jucători, precum Costelin Rusu, Donose, Mocanu, Achiţi, G.Mititelu, R.Apetrei şi Grigorescu, dar liderul Diviziei D s-a impus, totuşi, după un meci de mare luptă, în care s-a văzut nevoit să transpire serios pentru a nu „bifa” o surpriză, fie ea şi într-un joc de pregătire.


A consemnat LIVIU SUCEVEANU (redactor la RADIO IAŞI şi la EVENIMENTUL Regional al MOLDOVEI)