luni, 12 august 2013

Victorie la debut

Partizanii Barnova au debutat cu dreptul în Liga 5 la fotbal. Pe cocheta baza sportiva de la Uricani (Miroslava), barnovenii au învins cu scorul de 3-1 pe Vointa Bosia. A fost un joc aspru, cu numeroase dueluri la limita regulamentului, si cu  multe ocazii de gol. Emoția debutului la gazde și absența a 3 jucatori au făcut ca partizanii sa inceapa oarecum temator meciul.
Primul gol al partidei a fost marcat in minutul 22 de Bogdan Rotaru, acest transformand o lovitura de la 11 metri, obtinuta de Razvan Axinte, la capatul unei actiuni in care a driblat doi adversari, fiind apoi oprit prin fault. Acesta a fost si scorul primei reprize, Daniel Dianu, Gabriel Mititelu si acelasi Razvan Axinte, fiind si ei aproape de a marca. 
In partea secunda, dupa alte cateva situatii bune de a inscrie, Partizanii si-au majorat avantajul in minutul 66 prin Radu Ungureanu, care abia intrat pe teren a reluat cu capul in vinclu, dupa un corner bine executat de Dianu. Oaspetii au redus din diferenta in minutul 73, cand tot in urma unei faze fixe, venit nemarcat la bara a doua, unul dintre atacantii oaspetilor a inscris cu o lovitura de cap fara sperante pentru Daniel Dumitrascu. Ultimul gol al partidei a purtat semnatura lui Razvan Axinte, in minutul 78, acesta dupa ce a insirat 3 aparatori adversi, inscriind cu un sut la coltul scurt din interiorul careului, incununandu-si astfel evolutia buna din acest meci.
În final, Partizanii s-au impus cu 3-1, confirmand din prima etapa intentia de a lupta pentru promovarea in Liga4.
Partizanii Barnova: D.Dumitrascu - Besmeciuc, P.Rusu, B.Rotaru, Luca ('69 C.Rusu) - C.Filip. I.Dita ('57 Cl.Donose), Dianu, Cozma ('51 R.Ungureanu) - G.Mititelu, Axinte.
Arbitru: Laurentiu Marian
Observator: Mihai Danila
La partidă au asistat circa 150 de spectatori, care au încurajat permanent formația gazdă, printre ei aflandu-se si Popa Dan Constantin, presedintele "partizanilor", acesta declarandu-se foarte multumit de jocul prestat si de rezultatul final obtinut de formatia sa.
Formația pregătită de Bogdan Rotaru, Adrian Cazacu si Donose Claudiu, va juca urmatorea etapa in deplasare la Unirea Tibana.