marți, 6 august 2013

Transferuri grele

Ziua de azi a consemnat perfectarea unor transferuri de marca in lotul "partizanilor". Astfel conducerea echipei a reusit sa obtina din partea clubului Viitorul Tg. Frumos acordul de transfer a patru jucatori cu experienta in incercarea de a realiza obiectivul propus. 

Primul dintre ei este Bogdan Rotaru (30 ani), care va fi antrenorul-jucator al echipei noastre. "Roti" a reusit in trecut sa castige de 5 ori campionatul judetean, in doua randuri cu Iris Iasi si de alte 3 ori cu Rapid Dumesti.
Eusebio Achiti (30 ani) este al doilea nume pe lista achizitiilor, in trecut acesta evoluand si pentru gruparea de Liga 3, CFR Pascani. In 2012 a reusit castigarea "Cupei Roamaniei - faza judeteana" cu Astra Raducaneni.


Florin Mocanu (26 ani - foto echipament alb) si Razvan Axinte, ambii originari din Husi, au ajuns si ei la un acord cu formatia noastra. Primul, inafara de Viitorul, a evoluat in trecut la FC Dranceni si FCM Husi in timp ce Axinte a mai evoluat pentru Poli II Iasi, Stiinta Miroslava, FCM Husi si Rapid Dumesti.