marți, 6 august 2013

S-au finalizat primele legitimari

Partizanii Barnova au legitimat doi juniori, respectiv Alexandru Luca (născut în anul 1996) şi Alin Teodorescu (născut în anul 1997).

La numai 17 ani, impliniti pe 11 iulie, Luca Alexandru va fi unul dintre cei mai tineri jucatori pe care formatia noastra ii va avea in componenta. A mai evoluat pentru juniorii formatiei Steaua Magica Iasi sub indrumarea antrenorului Florin Croitoru.


Celalalt junior legitimat este Alin Teodorescu, care la cei 16 ani neimpliniti devine mezinul echipei. Fotbalul l-a inceput cu prof. Sorin Stefan la Noua Generatie Iasi, in aceasta vara participand cu Colegiul Tehnic "Gh. Asachi Iasi", pregatit de prof. Sorin Comisu la faza finala a "Cupei Ministerului Educatie Nationale la Fotbal" desfasurata la Bucuresti, unde a obtinut locul 4.

Tot astazi, alti doi jucatori au fost cooptati in lotul cu care formatia noastra va aborda noua editie de campionat a Ligii 5 care va debuta duminica. Acestia sunt Besmeciuc Ovidiu si Rusu Costelin, ambii jucatori in varsta de 26 ani aflandu-se la prima legitimare.