luni, 26 august 2013

Partizanii, lider dupa 3 etape

Partizanii Bârnova - Real Tomeşti 4-0
Au marcat: Mocanu ('26, '44), G.Mititelu ('62), Axinte ('86)



Partizanii: D.Dumitrascu - Besmeciuc, P.Rusu, I.Dita - B.Vieru ('65 R.Ungureanu), B.Rotaru, Achiti, Dianu ('56 C.Filip) - Mocanu, Axinte ('85 A.Luca), G.Mititelu ('74 Cozma).



 
Au arbitrat Baban Vlad, Muche Bogdan si Macarie Andrei, observator din partea AJF Iasi fiind Lupulescu Emil. 
Partizanii menţin ştacheta sus în acest început de sezon. Acestia au înregistrat cea de-a treia victorie consecutivă de la debutul noii ediţii a Ligii 5, impunându-se pe teren propriu, cu 4-0, în faţa formaţiei Real Tomesti şi s-au instalat în fotoliul de lider în campionat.
Cu golgheterul Alexandru Cozma pe banca de rezerve, Florin Mocanu a fost jucatorul responsabil cu golurile. Dupa o serie de 5-6 ocazii la poarta tomesteana, scorul a fost deschis în minutul 26 când Dianu l-a servit excelent pe Mocanu, care a plasat cu latul din 8 metri. In minutul 44 acelasi Mocanu plaseaza in vinclu o lovitura libera de la 18  metri obtinuta de Axinte, stabilind scorul primei reprize.

Partea a doua a jocului s-a desfasurat dupa acelasi scenariu al primului act, cu Partizanii atacand in valuri si oaspetii incercand sa surprinda cu contraatacuri apararea noastra bine organizata. Desprinderea deceisiva s-a produs in minutul 68, Gabriel Mititelu reusind primul sau gol din acest sezon, acesta avand sansa dublei cu 5 minute mai tarziu, dar a executat lamentabil o lovitura de la 11 metri tot de el obtinuta. Scorul final al partidei a fost stabilit de Razvan Axinte cu patru minute inainte de fluierul final, dupa un lob perfect executat la capatul unei frumoase actiuni colective.
Partizanii, aflati acum la 2 puncte în fata ocupantelor locurilor 2 (Viitorul Ciortesti) si 3 (Jupiter Iasi) care se vor duela intre ele in urmatoarea etapa, vor juca duminică, pe terenul lui Fortza Costuleni, formatie ce se situeaza pe pozitia a 10-a.