duminică, 4 august 2013

Partizanii, evolutie onorabila la Miroslava


Pregatita pentru a pune in practica un proiect prin care sa aduca fotbalul barnovean in fruntea echipelor din judet, conducerea "partizanilor" a tinut sa asigure formatiei noastre, un prim contact cu o adversara din Liga 3. Astfel cu o saptamana inaintea debutului in editia 2013-2014 a Ligii 5, echipa Partizanii Barnova a disputat cel din urma test de pregatire contra Stiintei Miroslava.
Prima mare ocazie a meciului le-a aparţinut "partizanilor", care au trecut pe langa deschiderea scorului prin Cozma, in minutul 14, atacantul barnovean trimitand peste poarta dintr-o situatie de unu la unu cu portarul Bargan. Prima fază periculoasă a gazdelor a venit în minutul 18, când Talpan cu o lovitura de cap bine plasata a lovit transversala portii aparate de Chirila. A venit apoi minutul 26, care a adus cu el si deschiderea scorului, Porfireanu scapat din marcajul lui Dianu, finalizand din interiorul careului, cu un sut plasat la coltul scurt. Pana la finalul primei reprize nu s-au mai consemnat ocazii mari la vreuna din porti, Miroslava avand o circulatie buna a mingii, in timp ce Partizanii, cu o asezare buna in teren au tinut departe pericolul de poarta lui Chirila, capitan la acest joc in lipsa lui Vieru Mihai. 
In partea a doua a jocului cele doua formatii au facut o serie de modificari, jocul insa disputandu-se in aceleasi conditii din prima repriza, echipa noastra jucand in multe momente de la egal la egal cu formatia de liga a treia. Ceea ce nu au reusit atacantii Miroslavei, a reusit Putina, tanarul fundas barnovean reluand nefericit cu capul, in propria poarta, o centrare venita de pe partea dreapta. Astfel la capatul unui joc arbitrat bine de Dulcianu Silviu, Stiinta Miroslava s-a impus cu 2-0 in fata "partizanilor", plusul de experienta a formatiei antrenate de Cristi Ungureanu reflectandu-se in cele din urma pe tabela de marcaj.

Ştiinţa Miroslava: Bargan - Ghearasim (Barbu), Gheorghiu (Tacutanu), Miron, Lenghen - Porfireanu (P.Ungureanu), Pârvu (Tincu), Secrieru, Talpan (Enache) - Petrea (N.Brânzei jr.).

Partizanii Bârnova: Chirila - B.Vieru (Besmeciuc), P.Rusu, Putina Marian, Dianu (Al.Luca) - Achiti (I.Dita), B.Rotaru, Axinte (R.Ungureanu), Mocanu (Teodorescu), Cozma - G.Mititelu.


Bilanţul "partizanilor" în perioada de pregatire
Echipa noastra terminat seria jocurilor amicale cu o trei victorii, un egal şi două înfrângeri. Baietii nostri au marcat noua goluri şi au primit şase.
Cozma Alexandru si Rotaru Bogdan sunt jucătorii care a marcat de trei ori în amicalele din aceasta vara, în timp ce Mititelu Gabriel şi Donose Claudiu au înscris cate doua respectiv un gol.

Partizanii Barnova vor debuta în campionatului Ligii 5, Seria 1, pe teren propriu, duminica - 11 august, când la Uricani (Miroslava) va sosi Vointa Bosia. 
Conducerea clubului a declarat că înaintea acestui joc va programa şi întalnire în care se va prezenta echipamentul de joc, precum si lotul de jucatori impreuna cu staff-ul echipei.