duminică, 21 iulie 2013

Remiza alba la Cotnari

Duminica, 21 iulie, formatia noastra a sustinut a treia partida amicala din perioada de pregatire. Adversara in acest joc ne-a fost Podgoria Cotnari, formatie care a reusit promovarea in Liga 4, dupa ce a castigat Seria 2 a Ligii 5. 
Pentru acest meci a fost deplasat un lot de 17 jucatori, pe langa cei care au evoluat si in primele doua jocuri disputate impotriva lui Sageata Popricani si Victoria Letcani, facandu-si aparitia patru nume noi (Chirila Marius - Victoria Letcani, Putina Marian - LPS Iasi juniori, Raianu Paul - Astra Raducaneni si Mititelu Gabriel - Stejarul Barnova).
Partizanii au pus stapanire pe joc inca din primele minute, gazdele apropiindu-se foarte rar de poarta noastra. Daca in precedentele doua jocuri amicale, Cozma Alexandru a fost omul cu golul, de aseasta data atacantul barnovean a irosit pana la pauza trei oportunitati clare de a marca, fie interventiile portarului advers, fie lipsa de inspiratie din fata portii facand ca tabela sa ramana neschimbata. La o ezitare a apararii noastre, contrar cursului jocului, Podgoria a avut o ocazie importanta, insa atacantul acestora nu a reusit sa il invinga pe Chirila Marius in situatie de unu la unu, acesta din urma respingand printr-un reflex excelent mingea care se indrepta spre poarta. Pe finalul reprizei Vieru Mihai are si el o ocazie importanta, dupa o lovitura libera bine batuta spre vinclu, dar respinsa din nou de portar. L-a urmat Vieru Bogdan care a avut şi el o situaţie foarte bună de a marca, dar şutul său cu stangul de la 20 de metri s-a dus puţin peste poartă.
Repriza a doua s-a disputat dupa aceleasi coordonate din prima parte, barnovenii atacand continuu, in timp ce gazdele au avut foarte putine momente de contraatac in care au pus in pericol poarta noastra. Marile ocazii i-au apartinut aceluiasi Cozma, care nu a reusit să-l învingă pe portarul gazdelor, desi s-a aflat de doua ori in situaţie de unu la unu, iar in alte doua randuri a ajuns tarziu la intalnirea cu mingea dupa centrarile lui Raianu si Dianu. Astfel, dupa 90 de minute de joc, fluierul final al arbitrului divizionar Baban Vlad, a consfiintit rezultatul de 0-0. Din brigada de arbitri au mai facut parte Stefanescu Daniel si Baraboi Alexandru, proaspat desemnati "cei mai buni arbitrii asistenti" a editiei precedente de Liga4.
Partizanii Barnova: Chirila Marius - Rusu Petru, Vieru Mihai, Putina Marian, Dianu Daniel - Vieru Bogdan, Dita Ionut, Rotaru Bogdan, Raianu Paul - Mititelu Gabriel, Cozma Alexandru.
Au mai evoluat: Donose Claudiu, Ungureanu Radu, Rusu Costelin, Luca Alexandru, Besmeciuc Ovidiu si Nasturas Lucian.