sâmbătă, 13 iulie 2013

Partizanii si-au prezentat conducerea

Joi, 11 iulie, intr-o sedinta gazduita de Restaurantul "La Taifas" şi condusă de preşedintele Asociaţiei Sportive Partizanii Bârnova, Popa Dan Constantin, a fost prezentat staful tehnic si administrativ al echipei, precum şi obiectivul pentru acest prim sezon. La adunare au participat şi o parte dintre jucătorii care în acest an vor îmbraca tricoul roşu-negru. 
Stafful administrativ al formatiei noastre va fi compus din Popa Dan Constantin (presedinte), Liviu Suceveanu (vicepresedinte) si Constantin Rusu (director sportiv), in timp ce stafful tehnic va fi alcatuit din Bogdan Rotaru, Claudiu Donose si Adrian Cazacu, primii doi urmand sa ajute echipa si din teren. La capitolul jucatori, pe langa cei autohtoni se vor mai gasi si nume care au mai cochetat cu formatii de Liga 4, o parte dintre acestia dandu-si deja acordul de a ajuta echipa in incercarea de a isi atinge obiectivul stabilit, promovarea.

Popa Dan Constantin: "Ideea cu infiintarea echipei de Liga 5 mi-a fost inspirată de interesul manifestat de mai multe persoane cu privire la posibilitatea de a pune in valoare si altfel potentialul tinerilor aratat in Cupa Barnovei, competitie fotbalistica pe care am organizat-o in mai multe editii. Punerea ideii in practica nu a fost deloc usoara, dar odata cu aparitia rezultatelor pozitive, am convingerea ca ni se vor alatura si alte persoane cu potential, din comuna noastra si nu numai, pentru a putea ridica mereu stacheta."

Liviu Suceveanu: "Dorim sa promovam Comuna Barnova!"

Constantin Rusu: "Ma voi implica total pentru ca echipa sa isi atinga obiectivul."

Rotaru Bogdan: "Cine s-a angajat in acest proiect cu siguranta va avea numai de castigat. Vreau sa vad echipa evoluand din placerea jocului."

Claudiu Donose: "Voi ajuta echipa si din teren si din afara lui pentru indeplinirea obiectivului."

Adrian Cazacu: "Doresc ca in fiecare meci jucatorii sa se implice total indiferent de locul nostru ocupat in clasament sau al adversarului."